Web Analytics Made Easy - Statcounter

اولین جلسه هم‌اندیشی مدیران دفاتر شاهد و ایثارگر دانشگاه‌های بزرگ کشور، روز گذشته به میزبانی اداره کل امور دانشجویان و کارکنان شاهد و ایثارگر معاونت فرهنگی دانشگاه تهران برگزار شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از دانشگاه تهران، در این جلسه که نمایندگان دانشگاه‌هایی از وزارت علوم تحقیقات فناوری، بنیاد شهید و امور ایثارگران، دانشگاه تهران، دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاه خواجه نصرالدین طوسی، دانشگاه تربیت مدرس، دانشگاه شاهد، دانشگاه علم و صنعت، دانشگاه شیراز، دانشگاه علامه طباطبایی، دانشگاه فنی و حرفه‌ای، دانشگاه الزهرا، دانشگاه شهید بهشتی، دانشگاه پیام نور و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. حضور داشتند؛ دکتر مجید سرسنگی معاون فرهنگی دانشگاه تهران ضمن ابراز خشنودی از برگزاری این جلسه، اهداف این نشست را توضیح داد و بر لزوم برگزاری مرتب این جلسات برای حل مشکلات دانشجویان و کارکنان شاهد و ایثارگر دانشگاه‌ها تاکید کرد.

سرسنگی در بخشی از سخنان خود، عنوان کرد: تنها ورود قشر منتسب به ایثارگر و خانواده شهدا به دانشگاه کافی نیست، بلکه دانشجویانی که تحت این عنوان در دانشگاه هستند باید سرآمد دانشجویان بوده و پس از فراغت از تحصیل نیز باید بتوانند بر مبنای تخصص بالای خود جایگاه مناسبی را در مدیریت کشور و پیشرفت جامعه داشته باشند.

معاون فرهنگی دانشگاه تهران، نقش دانشگاه‌ها را در کیفیت حضور و تحصیل دانشجویان شاهد و ایثارگر مهم توصیف کرد و افزود: متاسفانه در چند دهه قبل دانشگاه‌ها فقط مجری مصوبات در این خصوص بوده‌اند و کمتر از آن‌ها خواسته شده که در سیاست‌گذاری‌ها و برنامه‌ریزی‌ها دخالت کنند. این در حالی است که دانشگاه‌ها در صف مقدم خدمت‌رسانی به این عزیزان هستند و بهتر از هر نهاد دیگری می‌توانند در خصوص قوانین و ضوابط مربوطه نظر دهند.

وی در ادامه سخنان خود به اجرای طرح جامع هدایت تحصیلی دانشجویان شاهد و ایثارگر در دانشگاه تهران اشاره کرد و این طرح را گامی مهم در توانمندکردن این دانشجویان و آماده‌کردن آن‌ها برای پذیرش مسئولیت‌های مهم در جامعه برشمرد.

در این جلسه علاوه بر مدیران دفاتر شاهد و ایثارگر دانشگاه‌های بزرگ کشور، داود نورچه‌ای معاون فرهنگی آموزشی و محمدعلی فقیه مدیرکل آموزش بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ و مهندس فداحسین محمدی سرپرست امور دانشجویان شاهد و ایثارگر سازمان امور دانشجویان و دکتر رحمت‌اله اللهیاری مدیرکل امور دانشجویان و کارکنان شاهد و ایثارگر دانشگاه تهران حضور یافته و پیشنهادات خود را برای ارتقای کیفیت آموزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر ارائه کردند.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۰۲۶۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی حوزه مهدویت در دانشگاه‌ها

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالرضا پورذهبی ظهر جمعه در دیدار با قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کردستان اظهار کرد: استان کردستان دارای ۴۰ هزار دانشجو در سطح دانشگاه‌های استان است که ۱۴ هزار دانشجو از این تعداد متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی است.

وی با بیان اینکه در حوزه کار علمی نیاز به کارهای جدیدی است، افزود: باید هم در زمینه مسائل علمی و اعضای علمی جوان که می‌خواهند وارد عرصه شوند یک کار جدید شکل گیرد.

نماینده ولی فقیه در کردستان یادآور شد: عمده دانشجویان دانشگاه‌های استان مربوط به دانشگاه آزاد و پیام نور است و باید کارهای پژوهشی در دانشگاه‌ها افزایش یابد.

حجت‌الاسلام پورذهبی خاطرنشان کرد: در حوزه پژوهش که دایره وسیعی دارد برای اینکه موازی کاری نشود فصلنامه‌هایی در ارتباط با امام زمان (عج) وجود دارد و کتاب‌های معتبری در این زمینه چاپ شده و باید این کارها به بدنه دانشگاه و فضای دانشجویان وارد شود.

وی بر لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی در زمینه مهدویت تاکید کرد و بیان داشت: کار مهدویت باید به بدنه دانشگاه تزریق شود.

نماینده ولی فقیه در کردستان اضافه کرد: اگر کار و فعالیت دانشجویی و استادی است باید در زمینه درک مهدویت و معنویت آن به دانشجویان و اساتید سرایت کند و روی کارهای پژوهشی مربوط به فقه شوافع که متعلق به مناطق کردستان و جنوب کشور است، کار شود.

کد خبر 6095758

دیگر خبرها

  • جزئیات بررسی پرونده های امور اراضی استان تهران تشریح شد
  • لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی حوزه مهدویت در دانشگاه‌ها
  • استخوان‌های لیبرال دموکراسی غرب و صهیونیسم در حال شکسته‌شدن است
  • حضور ۱۵۰۰ نفر در جشنواره قرآنی، فرهنگی، هنری و ادبی شهید آوینی
  • اعتراضات دانشجویی سیاست ما در منطقه را تغییر نمی‌دهد
  • اعتراضات دانشجویی سیاست ما در منطقه تغییر نمی‌دهد
  • لزوم تلفیق نظام‌های تربیتی و فناوری در دانشگاه‌ها
  • طرح ملی مهارت‌افزایی دانشجویان شاهد و ایثارگر برگزار می‌شود
  • لزوم واگذاری امور فرهنگی به مردم/ پیری جمعیت دغدغه جدی است
  • اعطای «گرنت» به تشکلهای دانشجویی تصویب شد