Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل آموزش بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: شهدا و ایثارگران در سال‌های گشته حماسه آفریدند و کشور را از حضور دشمن پاک کردند و امروز نیز فرزندان آنان مسیر ایثار را در جبهه‌های علمی طی می‌کنند.

به گزارش ایسنا، محمدعلی فقیه  در دهمین همایش تجلیل از دانشجویان نمونه و ممتاز شاهد و ایثارگر دانشگاه تهران با بیان اینکه دانشجویان شاهد و ایثارگر باید الگوی همه دانشجویان باشند گفت: روزگاری پدران این دانشجویان حماسه آفریدند و کشور ما را از حضور دشمن پاک کردند و امروز نیز فرزندان آن انسان‌های بزرگ پا درجای پدران خود گذاشته‌اند و مسیر ایثار را در جبهه‌های علمی طی می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به برگزاری این همایش گفت: مراسم تجلیل از دانشجویان نمونه و ممتاز شاهد و ایثارگر دانشگاه تهران نمادی از تحقق فرمان حضرت امام (ره) است که بیش از ۳۰ سال پیش پیش‌بینی کردند که فرزندان شهدا و ایثارگران باید روزی اداره امور کشور را در دست بگیرند و بر اساس همین فرمان طرح شاهد راه‌اندازی شد.
مدیرکل آموزش بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: در حال حاضر طرح شاهد با همکاری وزارت خانه‌های «علوم، تحقیقات و فناوری»، «آموزش‌وپرورش» و «بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» و دانشگاه آزاد اسلامی و حوزه علمیه در حال اجراست. سال گذشته در سی‌امین سالگرد راه‌اندازی این طرح با حدود ۵۰۰ نفر از فرزندان شاهد و ایثارگر ممتاز در زمینه تحصیل خدمت مقام معظم رهبری رسیدیم و ایشان نیز بسیار مشتاقانه وضعیت این عزیزان را جویا شدند.
فقیه با اشاره به وجود ۶۰ هزار نخبه شاهد و ایثارگر در مقاطع مختلف تحصیلی گفت: بیش از ۳۰۰۰ نفر از نخبگان شاهد و ایثارگر در مقطع دکتری در حال تحصیل هستند و ۲۸۰۰ نفر از خانواده شاهد و ایثارگر عضو هیئت‌های علمی دانشگاه هستند. روند ممتاز بودن این عزیزان در حال رشد است و سالانه حداقل دو درصد به میزان این ممتازین افزوده می‌شود.
وی ادامه داد: مقام معظم رهبری تأکید دارند که در حوزه علم‌آموزی باید خطرپذیر بود و از ورود به حوزه‌های گوناگون واهمه‌ای نداشت. ایشان همچنین بر لزوم ورود به حوزه‌های کاربردی علمی تأکید دارند و ضمن آن فرموده‌اند باید نیازهای کشور برای ورود به عرصه‌های علمی شناسایی شود.
مدیرکل آموزش بنیاد شهید و امور ایثارگران در خصوص برگزاری جشنواره جایزه ملی ایثار گفت: دو دوره از این جشنواره با کمک دستگاه‌های آموزشی کشور برگزار شده است و از دانشگاه تهران بابت میزبانی این جشنواره تقدیر و تشکر می‌کنیم و امیدواریم بتوانیم در سایه تعامل و هم‌افزایی با یکدیگر بهترین خدمات را به دانشجویان شاهد و ایثارگر ارائه کنیم.
فقیه در پایان با اشاره به راه‌اندازی طرح معتمدین معین دانشجویی گفت: این طرح از دل کانون‌های دانشجویی ایثار شکل گرفته است و هدف آن ایجاد هم‌افزایی بین دانشجویان شاهد و ایثارگر است و امیدواریم با حضور و همراهی گسترده ایثارگران در این طرح شاهد موفقیت‌های بیشتر علمی و تحصیلی این عزیزان باشیم.
در پایان این همایش از ۴۴ نفر از دانشجویان نمونه و ممتاز شاهد و ایثارگر دانشگاه تهران تقدیر به عمل آمد.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام دانشجویان شاهد و ایثارگر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۲۶۰۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۱ هزار مجوز استخدام فرزندان ایثارگر کسب شده است

به گزارش خبرنگار مهر، امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی پیش از ظهر پنجشنبه در جلسه شورای ترویج فرهنگ و ایثار شهادت مازندران اشتغال خانواده‌های شهدا و ایثارگران را از برنامه‌های مهم بیان کرد و گفت: ۳۲ هزار مجوز اشتغال برای این حوزه کسب شده است.

وی شمار فرزندان بیکار جانبازان و ایثارگران بالای ۷۰ درصد را ۲۴ هزار نفر ذکر کرد و گفت: در سال جاری با مجوز کسب شده می‌توان زمینه اشتغال تمامی این افراد را فراهم کرد.

قاضی زاده با اظهار اینکه پنج هزار ۹۶۰ نفر از فرزندان ایثارگران در استان مازندران نیز متقاضی کار هستند گفت: از این تعداد ۸۶۹ نفر فرزندان جانبازان بالای ۷۰ درصد هستند.

معاون رئیس جمهور در زمینه خرید و یا ساخت مسکن جانبازان ایثارگران نیز گفت: از نظر تسهیلاتی مشکلی نداریم و مسئله اصلی فقط کمبود زمین است.

وی خواستار همکاری دستگاه‌های اجرایی برای تأمین و ساخت مسکن جانبازان ایثارگران شد و گفت طبق قانون ستگاه‌ها دارای تکالیفی هستند که باید آن را اجرا کنند.

رئیس سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران از برپایی ۱۴ کنگره ملی شهدا سال جاری در کشور خبر داد و مستندسازی برنامه‌ها را امری ضروری دانست.

یوسف نوری استاندار مازندران نیز از دستگاه اجرایی خواست تا نظام مسائل و مطالبات انواده‌های شهدا و ایثارگران را حل و فصل کنند.

وی همچنین تأمین مسکن و صدور مجوزهای خدماتی برای آن را ضروری دانست و با اشاره به اهمیت کنگره شهدای استان گفت: در این بخش نیز باید همکاری لازم صورت.

کد خبر 6095019

دیگر خبرها

  • تجلیل از طلاب ممتاز و نمونه استان یزد
  • حضور ۱۵۰۰ نفر در جشنواره قرآنی، فرهنگی، هنری و ادبی شهید آوینی
  • عقب‌ماندگی‌های لرستان را با کار جهادی جبران کنیم
  • طرح ملی مهارت‌افزایی دانشجویان شاهد و ایثارگر برگزار می‌شود
  • خانۀ ایثار در لرستان افتتاح می‌شود
  • تجلیل از استاد نمونه دانشگاه حکیم سبزواری
  • ۳۱ هزار مجوز استخدام فرزندان ایثارگر کسب شده است
  • تجلیل از استادان نمونه دانشگاه آزاد اسلامی تبریز در سال ۱۴۰۳
  • یک هرمزگانی استاد نمونه کشوری شد
  • تعداد شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد اصفهان به ۳۰۰ شرکت می‌رسد/ ۲۰ مجله فناوری با درجه ممتاز داریم