Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه تهران گفت: برخی قوانین به ظاهر برای حمایت از اعضای شاهد و ایثارگر‌ تصویب شده‌اند اما در عمل مانع خدمت رسانی به این عزیزان‌ هستند.

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ بیست و ششمین گردهمایی‌ مدیران کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر‌ دانشگاه‌ها و مؤسسات‌ آموزش عالی سراسر کشور صبح امروز در تالار علامه امینی دانشگاه تهران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمود نیلی احمد آبادی رئیس دانشگاه تهران در ابتدای این گردهمایی گفت: در همه جوامع و کشورهای دنیا، شهدا و ایثارگران جایگاه ویژه‌ای دارند؛ مقام شهدا ارزشمند است و برای ایثارگران هم جوامع گوناگون احترام زیادی قائل هستند؛ طبیعی است که در ایران هم به شهدا، ایثارگران و خانواده آنان توجه می‌شود.

نیلی با بیان اینکه دولت‌ها سعی کردند با تصویب و اجرای برخی قوانین از ظرفیت‌های اعضای شاهد و ایثارگر‌ و خانواده‌هایشان استفاده کنند،‌ گفت: ما دو بخش از قوانین داریم؛ یکی قوانینی است که برای ورود این عزیزان به مراکز علمی و دولتی تصویب شده است و دیگری قوانینی است که به کیفیت حضور اعضای شاهد و ایثارگر‌ می‌پردازد.

توجه به کیفیت آموزشی از مهمترین برنامه‌های نظام آموزشی است

رئیس ستاد شاهد و ایثارگر‌ دانشگاه تهران افزود: برخی قوانین به ظاهر برای حمایت از اعضای شاهد و ایثارگر‌ تصویب شده‌اند اما در عمل مانع خدمت رسانی به این عزیزان‌ هستند؛ برای مثال قانونی وجود دارد که این عزیزان به محض تأیید جذب، باید استخدام رسمی قطعی شوند، هنگامی که این قانون وجود دارد مراکز علمی با سختگیری بیشتری عضو شاهد و ایثارگر‌ را استخدام می‌کنند.

وی با بیان اینکه دانشگاه تهران بالاترین جمعیت دانشجویی را دارد، گفت: تعداد اعضای شاهد و ایثارگر‌ دانشگاه تهران هم به نسبت جمعیت کل این دانشگاه زیاد است، به اعتقاد ما تمام کسانی که وارد دانشگاه می‌شوند، این توانایی علمی را برای ورود به دانشگاه تهران دارند البته این استعداد به طور بالقوه وجود دارد و ما باید این را به قدرتی بالفعل تبدیل کنیم، اولین چیزی که دانشگاه باید برای دانشجو ایجاد کند، آشنا کردن با محیط دانشگاه و ایجاد اعتماد به نفس در دانشجو است؛ قانونگذار قوانینی را برای ارتقاء علمی دانشجویان تصویب کرده است از این نظر دانشگاه هم باید تمام تسهیلات و امکانات خود را فراهم کند تا دانشجوی این دانشگاه از کیفیت لازم برخوردار باشد.

نیلی با بیان اینکه لزوم توجه به کیفیت آموزشی از مهمترین برنامه‌های نظام آموزشی است، گفت: کسانی هستند که از خانواده شاهد و ایثارگر‌ بودند اما از این ظرفیت استفاده نکردند، دانشجویانی هم که از این ظرفیت استفاده کردند در حین تحصیل نشان دادند شایسته ورود به دانشگاه بودند؛ باید قوانین در نظام آموزشی هم به سمتی حرکت کند که از بیشترین ظرفیت دانشجویان استفاده شود.

لزوم توجه به توانمند‌سازی اعضای شاهد و ایثا‌رگر

همچنین در ادامه مراسم مجید سرسنگی‌ معاون فرهنگی دانشگاه تهران ضمن خوش‌ آمدگویی‌ به شرکت کنندگان گفت: از ابتدای انقلاب همیشه سیاست‌ها و قوانینی برای خدمت‌رسانی و رفاه اعضای شاهد و ایثارگر وضع و اجرا شده است اما در چهلمین‌ سال پس از انقلاب ضروری است یک بازنگری‌ اساسی در خصوص مدیریت و اجرای این قوانین انجام شود.

سرسنگی‌ با بیان اینکه باید این بازنگری‌ها مبتنی بر توانمندسازی اعضای شاهد و ایثارگر‌ باشد، گفت: اینکه تنها به تسهیل ورود دانشجویان شاهد و ایثارگر‌ بپردازیم‌ و به کیفیت حضور این دانشجویان اهمیتی‌ ندهیم نه تنها نمی‌تواند خدمت مناسبی به اعضای شاهد و ایثارگر‌ باشند بلکه بهره‌برداری از ظرفیت‌های این عزیزان را هم با مشکل مواجه می‌کند.

سرسنگی یادآور شد: اعتقاد دارم بسیاری از مشکلات جامعه و خصوصاً مشکلات فرهنگی با پاسداشت الگوهای‌ فرهنگی جامعه نظیر شهدا، ایثارگران و جانبازان قابل حل و جبران است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار دانشگاهی وزارت علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۹۳۲۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰ هزار سهمیه استخدامی آموزش و پرورش سهم ایثارگران است

مشاور وزیر آموزش‌و پرورش در امور شاهد و ایثارگران گفت: در آزمون استخدامی که تمام دستگاه‌های اجرایی قرار است در پایان اردیبهشت ماه برای فرزندان شهدا و جانبازان بالای ۷۰ درصد برگزار شود، آموزش و پرورش مفتخر است بیش از ۲۰ هزار سهمیه جذب دارد.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان؛ زهرا مظفر امروز _پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت_ با بیان اینکه آموزش و پرورش مفتخر است با درصد بالا نسبت به همه دستگاه‌های اجرایی کشور حتی بنیاد شهید به دلیل ظرفیت استخدام هر ساله میزبان فرزندان شهدا و ایثارگران است، اظهار کرد: در آزمون استخدامی که تمام دستگاه‌های اجرایی قرار است در پایان اردیبهشت ماه برای فرزندان شهدا و جانبازان بالای ۷۰ درصد برگزار شود، آموزش و پرورش مفتخر است بیش از ۲۰ هزار سهمیه جذب دارد مگر اینکه متقاضی نداشته باشد.

وی تصریح کرد: در آزمون استخدامی که تمام دستگاه‌های اجرایی قرار است در اردیبهشت‌ماه برای فرزندان شهدا و جانبازان بالای ۷۰ درصد برگزار شود، آموزش و پرورش مفتخر است بیش از ۲۰ هزار سهمیه جذب دارد.

مشاور وزیر آموزش‌و پرورش در امور شاهد و ایثارگران با بیان اینکه آموزش‌وپرورش یک نهاد فرهنگی است که وظیفه حضور در جنگ نداشت اما بیش از ۴۱ هزار شهید تقدیم انقلاب کرده و همپای نیروی مسلح و انتظامی و نظامی بوده است، اضافه کرد: معلمان حتی در دوران جنگ هم سنگر دانش را رها نکردند و در برهه فعلی نیز فقط پرداختن به آموزش کافی نیست بلکه باید به تربیت نیز توجه شود.

مظفر مشاور وزیر آموزش و پرورش در حوزه امور شاهد و ایثارگران، ادامه داد: یکی از اهداف ضروری حضور در استان‌ها شناسایی مشکلات ایثارگران است، هدف مهم آگاه‌سازی به قوانین و اقناع ایثارگران نسبت به حقوق خود در امور شاهد و ایثارگران است.

وی ادامه داد: مسئولین آموزش و پرورش باید نسبت به اسناد بالادستی از جمله سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری در حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، سند تحول بنیادین و قانون جامع ایثارگران آگاه باشند تا دستگاه بتواند وظایف خود را به خوبی در قبال این قشر پر افتخار انجام دهد.

کد خبر 750125

دیگر خبرها

  • حضور ۱۵۰۰ نفر در جشنواره قرآنی، فرهنگی، هنری و ادبی شهید آوینی
  • ایثارگران میدان‌داران واقعی حکمرانی جمهوری اسلامی ایران هستند
  • ۲۰ هزار سهمیه استخدامی آموزش و پرورش سهم ایثارگران است
  • عقب‌ماندگی‌های لرستان را با کار جهادی جبران کنیم
  • ایثارگران میدان‌داران واقعی حکم‌رانی جمهوری اسلامی ایران هستند
  • مشکلات جامعه ایثارگران و خانواده شهدا مورد اهتمام قرار بگیرد
  • ۳۱ هزار مجوز استخدام فرزندان ایثارگر کسب شده است
  • اعتبارات درمان ایثارگران ۱۰۰ درصد افزایش یافت
  • تعامل دانشگاه آزاد اسلامی و بنیاد شهید ایلام بی‌نظیر است
  • کاهش ۹ درصدی نرخ بیکاری در جامعه ایثارگری کشور