Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه تهران، محمود نیلی احمدآبادی در جلسه ستاد امور شاهد و ایثارگران دانشگاه تهران با اشاره به حضور حدود ۶ هزار دانشجوی شاهد و ایثارگر در این دانشگاه گفت: تقویت توانمندی و ارتقای وضعیت تحصیلی این دانشجویان از اهداف و ماموریت‌های اصلی اداره کل امور شاهد و ایثارگر دانشگاه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی حمایت‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران از دانشجویان تحت پوشش این بنیاد را خواستار شد.

مجید سرسنگی معاون فرهنگی دانشگاه تهران در این جلسه افزود: توجه به توسعه و ترویج فرهنگ غنی ایثار و شهادت در دانشگاه در کنار اهتمام به توانمندسازی دانشجویان از اهمیت بسیار ویژه‌ای برخوردار است.

وی افزود: کانون علمی و فرهنگی ایثار دانشجویان شاهد و ایثارگر در دانشگاه با هدف ارائه امکانات فرهنگی به دانشجویان راه اندازی شده است.

در این جلسه موضوعاتی نظیر ساختار دفاتر امور شاهد و ایثارگر در پردیس/ دانشکده‌های مستقل دانشگاه، طرح استاد مشاور، آیین‌نامه آموزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر، نحوه حمایت بنیاد شهید و امور ایثارگران از کانون علمی و فرهنگی ایثار و مطالبات دانشجویان شاهد و ایثارگر از بنیاد، هزینه‌های درمانی ایثارگران دانشگاه از سوی سایر اعضای ستاد مطرح و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

کد خبر 4501164 زهرا ساختمانیان

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه تهران مجید سرسنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۹۷۴۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد بدون اغماض با ترک فعل‌ها درباره خدمات‌دهی سلامت به والدین شهدا

ایسنا/آذربایجان شرقی سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی با بیان اینکه روسای شهرستانی این بنیاد، مسئول کنترل وضعیت جسمانی و تامین نیازمندی‌های دارویی و درمانی والدین بزرگوار شهدا هستند، گفت: با آن دسته از روسائی که به هر دلیل در انجام این وظیفه مهم کوتاهی کنند، بدون اغماض برخورد خواهد شد.

علی اکبر سلمانی در چهارمین جلسه منطقه‌ای «تحول بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی در حوزه معاونت تعاون و امور اجتماعی» در اهر گفت: والدین شهدا نیازمند دریافت خدمات سلامت با اقتضای سن، بیماری و وضعیت جسمی خود هستند و باید ترتیبی اتخاذ کنیم که این خدمت، مبتنی بر شرایط روز این اعضای بزرگوار جامعه ایثارگری باشد و مسئول جمع آوری و پایش مستمر اطلاعات حوزه سلامت و همچنین تامین نیازمندی‌های دارویی، درمانی و تجهیزات پزشکی والدین شهدا روسای شهرستانی بنیاد شهید و امور ایثارگران هستند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر خدمات سلامت ایثارگران با اهتمام ویژه ریاست عالی بنیاد شهید و امور ایثارگران متحول شده و ارتقاء یافته است، تاکید کرد: هم اکنون هیچ محدودیتی در تامین نیازمندی‌های توانبخشی و تجهیزات پزشکی والدین بزرگوار شهدا نداریم ضمن اینکه اعتبار مورد نیاز برای پرداخت حق پرستاری و یا پرداخت هزینه‌های درمان آنان تا ریال آخر، تامین است و لذا کوچک ترین کوتاهی در ارائه مطلوب این خدمات به پدران و مادران شهدا به هیچ وجه پذیرفته نخواهد شد.

وی گفت: در ارتباط با درمان و تامین تجهیزات پزشکی و توانبخشی والدین شهدا با هیچ کس تعارف نداریم. رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان ها هر چقدر هم مشغله کاری داشته باشند، باید وقتی را اختصاص دهند تا اطلاعاتشان از وضعیت جسمانی والدین شهدا و سلامت آنان را به روز و کامل کنند.

سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی عنوان کرد: اگر شاهد وضعیت نامطلوب درمانی پدران و مادران بزرگوار شهدا باشیم و یا گزارشی در این ارتباط واصل شود، با روسای بنیاد شهید شهرستان‌های مسئول، بدون اغماض برخورد خواهیم کرد.

سلمانی یادآوری کرد: والدین بزرگوار شهدا پا به سن گذاشته‌اند و در شرایطی که هر روز وجود تعدادی از آنان را از دست می‌دهیم، باید برای تامین نیازمندی درمانی این گنج‌های گرانبها برنامه دقیقی داشته باشیم، مخصوصاً که در حال حاضر از نظر اعتباری و یا تجهیزات پزشکی مورد نیاز، هیچ مشکلی نداریم.

وی با بیان اینکه هدف از نشست‌های منطقه‌ای، تبادل اطلاعات و استفاده از نقطه نظرات همکاران است، اظهار کرد: بنیاد شهید خدماتی به خانواده‌های بزرگوار شهدا و ایثارگران ارائه می کند اما گاه این خدمات در زمان مقرر به دستشان نمی‌رسد. در چنین شرایطی شاهد شکل گیری نارضایتی‌هایی هستیم که ما در ستاد استانی درصددیم از رهگذر این نشست‌ها، به بحث با یکدیگر بپردازیم تا این چالش و چالش‌های دیگر مرتفع شود.

وی ادامه داد: نتیجه آسیب شناسی سه نشست منطقه‌ای برگزار شده نشان می‌دهد خدمات رسانی‌های با تاخیر و به وجود آمدن نارضایتی‌ها، دو علت اصلی دارد؛ نخست اینکه روسا و کارشناسان بنیاد شهرستان‌ها دستورالعمل‌ها و بخشنامه های ابلاغی را مطالعه نمی‌کنند و دوم این که با همکاران ستاد استانی تعامل ندارند تا لااقل بواسطه این تعامل، ضعفِ ناآشنایی با مفاد بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌ها پوشش داده شود.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی، وی ادامه داد: در نشست‌های منطقه ای به دنبال محاکمه و یا مچگیری نیستیم بلکه می‌خواهیم مشکلات را حل و فصل کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تحصیل رایگان دانشجوی معترض آمریکایی در ایران + اسامی دانشگاه‌ها
  • تحصیل رایگان دانشجوی اخراجی آمریکایی در ایران؛ کدام دانشگاه‌ها صف کشیدند؟
  • تحصیل رایگان دانشجوی معترض آمریکایی در ایران؛ این دانشگاه‌ها اعلام آمادگی کردند/ اسامی
  • حضور ۱۵۰۰ نفر در جشنواره قرآنی، فرهنگی، هنری و ادبی شهید آوینی
  • ۲۰ هزار سهمیه استخدامی آموزش و پرورش سهم ایثارگران است
  • طرح ملی مهارت‌افزایی دانشجویان شاهد و ایثارگر برگزار می‌شود
  • خانۀ ایثار در لرستان افتتاح می‌شود
  • برخورد بدون اغماض با ترک فعل‌ها درباره خدمات‌دهی سلامت به والدین شهدا
  • دیدار رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده شهدا در قائم شهر
  • برخورد با ترک فعل‌ها درباره خدمات دهی سلامت به والدین شهدا